SNAKE GOURD FRY ITEMS REQUIRED SNAKE GOURD = 1/4 KG ONION = 1 CURRY LEAVES = A LITTLE JIRA = 1/4 SPOON MUSTARD = 1/4 SPOON TURMERIC POWDER = 1/4 SPOON CHILLI POWDER = 1/2 SPOON COCONUT = 1 CRATED OIL = 1 SPOON SALT PROCEDURE 1. CUT THE SNAKEGOURD INTO VERY SMALL PIECES. 2. IN A PAN, POUR OIL, MUSTARD, JIRA AND FRY IT. 3. THEN ADD ONION, CURRY LEAVES. 4. ADD SALT AND SAUTE IT. 5. ADD CUT VEGETABLE INTO IT. 6. ADD TURMERIC POWDER, CHILLI POWDER AND MIX WELL. 7. SPRINKE SOME WATER AND PLACE A LID AND KEEP IT TO BOIL FOR 5 MINUTES. 8. OPEN IT AND MIX WELL. 9. BOIL FOR 3 MORE MINUTES. 10. ADD THE CRATED COCONUT AND SWITCH OFF THE STOVE. A TASTY SIDE DISH IS READY. GOOD WITH RASAM, SAMBAR SADHAM AND CURD RICE. My Amazon : https://www.amazon.in/?&_encoding=UTF8&tag=queenskitchen-21&linkCode=ur2&linkId=c6324e9b83f990a24413a0ea3a7c7901&camp=3638&creative=24630 My Flipkart : http://fkrt.it/clEiECNNNN Flipkart App Link : http://affiliate.flipkart.com/install-ap...
பாறை மீன் குழம்பு இப்படி செய்யுங்க..! My Amazon : https://www.amazon.in/?&_encoding=UTF8&tag=queenskitchen-21&linkCode=ur2&linkId=c6324e9b83f990a24413a0ea3a7c7901&camp=3638&creative=24630 My Flipkart : http://fkrt.it/clEiECNNNN Flipkart App Link : http://affiliate.flipkart.com/install-app?affid=ranivijay தேவையான பொருள்கள் பாறை மீன் = 1 கிலோ புளி = கரைக்க வறுத்து அரைக்க கொத்து மல்லி = 1 ஸ்பூன் மிளகு = 1 ஸ்பூன் சீரகம் = 1/4 ஸ்பூன் சோம்பு = 1/4 ஸ்பூன் பட்டை = 2 லவங்கம் = 3 பொட்டு கடலை = 2 ஸ்பூன் கசகசா = 1 ஸ்பூன் தேங்காய் = 1 மூடி தக்காளி = 2 கறிவேப்பிலை = 1 கை சின்ன வெங்காயம் = 10 தாளிக்க சின்ன வெங்காயம் = 10 தக்காளி = 1 பொடியாக நறுக்கியது கறிவேப்பிலை , கொத்து மல்லி கடுகு = 1/4 ஸ்பூன் வெந்தயம் = 1/4 ஸ்பூன் வர மிளகாய் = 4 இஞ்சி பூண்டு விழுது நல்லெண்ணெய் = 1 ஸ்பூன் மிளகாய் தூள் = 1 ஸ்பூன் மஞ்சள் தூள் = 1/4 ஸ்பூன் உப்பு செய்முறை 1. கடாய் வைத்து வறுத்து அரைக்க வேண்டிய பொருள்கள் போட்டு மணம் வரும் வரை குறை தீயில் வறுக்கவும். 2. கறிவேப்பிலை, பொட்டுக்கடலை சேர்த்து ஈர...
Comments
Post a Comment
Please enter your comments