VAZHAIKKAI VARUVAL | CRYSPY PLANTAIN FRY (வாழைக்காய் வறுவல் ) IN TAMIL | QUEENS KITCHEN
TASTY AND CRISPY PLANTAIN VARUVAL IN 10 MINUTES Items required Plantain = 1 Ginger garlic paste = 1/2 spoon Chilli powder = 1/2 spoon Turmeric powder = 1/4 spoon Asoafatida = 1 pinch Salt as required Oil or Ghee Procedure 1. Take a plantain , remove the outer layer and cut it as a slice very thin. 2. In a vessel add ginger garlic paste, chilli powder, turmeric powder, asoafatida powder, salt and make it as paste. 3. Add the cut plantain and mix it well. 4. Allow it to soak for 10 to 15 minutes. 5. Place dosa kadai in stove, add oil and ghee. 6. Place the plantain mix, in the dosa kadai and boil on both sides. 7. Tasty plantain fry is ready.! சுவையான க்ரிஸ்பி வாழைக்காய் வருவல் செய்வது எப்படி தேவையான பொருள்கள் வாழைக்காய் = 1 இஞ்சி பூண்டு விழுது = 1/2 ஸ்பூன் மிளகாய் தூள் = 1/2 ஸ்பூன் மஞ்சள் தூள் = 1/4 ஸ்பூன் பெருங்காய தூள் = 1 சிட்டிகை உப்பு எண்ணெய் அல்லது நெய் செய்முறை 1. வாழைக்காயை தோல் சீவிவிட்டு மிக மில்லியதாக கிடை வாக்கில் அரிந்து கொள்ளவும். 2. ஒரு பாத்திரத்தில் இஞ்சி பூண்டு, மிளகாய...