MERAKKAI CURD KOOTTU (CHAYOTE) மேரக்காய் தயிர் கூட்டு IN TAMIL | QUEENS KITCHEN
Chow Chow Curd Koottu (Chayote) Items Required Chow chow = 2 Curd = 1/ curd Coconut oil = 2 spoon Grinding and pasting Coconut = 1 cup small onion = 50 grams Garlic = 2 Green Chilli = 4 Mustard = 1/4 spoon Procedure 1. Place a kadai in stove, pour coconut oil put curry leaves. 2. Add the cut chow chow and saute it well. 3. Add water and boil it. 4. Make paste with the items given for grinding and pasting. 5. After chow chow boiled, add the grinded paste. 6. When it becomes thick add 2 spoons of coconut oil. 7. Add thick curd 1/4 litre. 8. We should not allow to boil after adding curd. 9. Keep it for 1 minute and stop the stove. Healthy chow chow koottu is ready.! சீமை கத்திரிக் காய் , மேரக்காய் தயிர் கூட்டு சாப்பிடுங்க தேவையான பொருள்கள் சீமை கத்திரிக் காய் (மேரக்காய்) = 2 தயிர் = 1/4 லிட் தேங்காய் எண்ணெய் = 2 ஸ்பூன் அரைக்க விழுதாக்க தேங்காய் = 1 மூடி சின்ன வெங்காயம் = 50 கி பூண்டு = 2 பல் பச்சை மிளகாய் = 4 கடுகு = 1/4 ஸ்பூன் செய்முறை 1. ஒரு கடாயில் தேங்காய் எண்...